Дана Угода регламентується нормами чинного законодавства України, зокрема, але не виключно, положеннями Закону України «Про електронну комерцію», Законом України «Про захист прав споживачів», Законом України «Про рекламу», Законом України «Про захист персональних даних», а також іншими законами і підзаконними нормативно-правовими актами України.

Інтернет-магазин www.darunok.com.ua (або далі по тексту - «Продавець») з одного боку, і Покупець з іншого боку, зобов'язуються дотримуватися умов цієї Угоди в процесі правовідносин.

1. Реєстрація користувача, збір персональних даних та конфіденційність

1.1. Оформляючи замовлення на Сайті www.darunok.com.ua (далі по тексту - «Сайт»), Покупець погоджується з умовами цієї Угоди.

1.2. Продавець збирає, зберігає і оброблює наступні персональні дані Покупця: прізвище, ім'я, адреса електронної пошти, контактні телефони, поштову адресу. Вся ця інформація необхідна Продавцю для коректного надання послуг та обслуговування замовлень Покупця. Оформляючи замовлення на Сайті, Покупець надає свою згоду на будь-яку обробку своїх персональних даних, згоду на зберігання своїх персональних даних в базах даних Продавця, а також на передачу своїх персональних даних будь-яким третім особам способом і для цілей, незабороненими чинним законодавством України.

1.3. Отримана від Покупця персональна інформація є конфіденційною. Продавець зобов'язується не передавати її третім особам, за винятком випадків, коли передача даних передбачена, або незаборонена законами України. Не вважається порушенням надання інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, для виконання зобов'язань перед Покупцем. Продавець залишає за собою право передавати дані Покупця (адреса доставки, прізвище та номер телефону) компанії перевізнику і / або кур'єрській службі, що співпрацює з Продавцем

1.4. Обробка і використання бази даних Продавцем проводиться згідно з положеннями Закону України «Про захист персональних даних».

1.5. Покупець зберігає за собою право доступу до своїх персональних даних, право на внесення виправлень, а також на вимогу про припинення обробки даних Продавцем.

1.6. Продавець залишає за собою право на використання персональної інформації Покупця в маркетингових цілях (аналіз даних про продажі товарів, аналіз відвідуваності сайту, електронна розсилка і т.д.).

1.7. Реєструючись на Сайті Продавця і залишаючи свої персональні дані, Покупець зобов'язується надавати про себе достовірну інформацію.

2. Прийом і обробка замовлень клієнта

2.1. Онлайн-купівля здійснюється шляхом додавання Покупцем бажаного товару в кошик на сайті www.darunok.com.ua, а також на офіційних сторінках Продавця в соціальних мережах.

2.2. Після розміщення замовлення на сайті Продавця, Покупець отримує автоматичне повідомлення на залишений ним при оформленні заявки адресу електронної пошти і чекає на дзвінок від менеджера магазину для уточнення деталей замовлення.

2.3. Після обробки та підтвердження Продавцем замовлення вважається, що сторонами укладено договір купівлі-продажу з правами і зобов'язаннями передбаченими чинним законодавством України.

3. Доставка і оплата

3.1 По Україні доставка здійснюється за допомогою компанії «Нова Пошта». Ознайомитися з умовами доставки можна на сайті перевізника.

3.2. Продавець не бере на себе ніяких зобов'язань по відшкодуванню будь-яких збитків Покупця, пов'язаних з несвоєчасною доставкою замовлення, а також звільняється від будь-яких можливих штрафних санкцій.

4. Перевірка покупцем отриманого товару

4.1 Покупець, який отримав товар, повинен перевірити його на предмет якості та кількості.

4.2. Покупець має право на повернення або обмін товару відповідно до положень ст.9 Закону України «Про захист прав споживачів».

5. Умови договору

5.1 Інтернет-магазин www.darunok.com.ua залишає за собою право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку в будь-який момент, при цьому, про всі принципові зміни в Угоді інтернет-магазин зобов'язується попередити Покупця за адресою електронної пошти, а Покупець дає згоду отримувати від інтернет -магазину повідомлення такого роду.

5.2 Інтернет-магазин www.darunok.com.ua зобов'язується надавати у вільному доступі для Покупця умови цієї Угоди на своєму сайті.

6. Без відповідальності

6.1 Інтернет-магазин www.darunok.com.ua залишає за собою право в будь-який час без повідомлення Клієнта вносити зміни щодо товарів, матеріалів і послуг, що надаються на сайті.

6.2 Інтернет-магазин www.darunok.com.ua не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи моральну шкоду, шкоду від втрати прибутку (упущена вигода), що виникли внаслідок використання або неможливості використання даного сайту.

7. Інші умови

7.1. На виконання вимог ст. 7 Закону України «Про електронну комерцію» Продавець інформує про те, що доступ до всієї необхідної інформації про Продавця може бути надано до, в процесі, або після оформлення замовлення Покупцем, шляхом надання інформації по телефону або іншим, не заборонених законодавством України, способом.

* Під користувацькою Угодою розуміється договір публічної оферти відповідно до норм законодавства України.

 

Товар добавлен в список желаний
Товар добавлен для сравнения.

Желаете цену ниже чем у других магазинов, фактически на любой товар? Пишите на Viber: +380665779705 (пн-пт 9.00-18.00)

Или Telegram